Työhyvinvointiluennot

Etsitkö keinoja edistää työntekijöiden hyvinvointia ja sitoutumista? Kaipaatko tutkittua tietoa työhyvinvointia koskevien päätöksiesi tueksi?

Työhyvinvointiluento tarjoaa käytännön työkaluja työhyvinvoinnin kehittämiseksi. Monipuolinen ravitsemus, säännöllinen liikunta, lepo ja hyvät ihmissuhteet ovat työhyvinvoinnin peruspilareita. Luennon avulla opit, kuinka voit tukea työhyvinvoinnin peruspilareita ja saat uusia oivalluksia siitä, miten voit parantaa työhyvinvointiasi. Luennoilla kerron myös käytännön esimerkkejä, joista voit poimia parhaimmat ideat  omaan käyttöösi. Luennoilla on aina aikaa keskustelulle, jotta voit jakaa ajatuksia, esittää kysymyksiä ja oppia myös muiden osallistujien kokemuksista.

Minulla on yli 20 vuoden kokemus kouluttamisesta. Olen koulutukseltani ravitsemusasiantuntija (ETM), työnohjaaja ja ratkaisukeskeinen valmentaja. Luentojen teema ja toteutustapa voidaan räätälöidä työyhteisön tarpeiden ja toiveiden mukaan, joten ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä sopiva kokonaisuus. 

Luennoilla opit

Perusasiat kuntoon

Kuinka voit ravitsemuksen, liikunnan ja unen avulla parantaa työkykyäsi ja terveyttäsi.

Stressinhallinta

Kuinka palaudut ja hallitset stressiä ja kuinka tunnistat ja ehkäiset työuupumuksen ajoissa.

Motivaatio

Kuinka motivoidut tekemään muutoksia. Opit myös ymmärtämään, miksi muutoksen tekeminen on niin vaikeaa.