Yrittäjävalmennus

Tunnetko sisälläsi kipinän yrittäjyyteen? Onko yrittäjäsi ryhtyminen jäänyt haaveiden tasolle, eikä konkretiaa ole vielä löytynyt? Vai oletko jo rohkeasti astunut yrittäjyyden polulle, mutta kaipaat ohjausta ja sparrausta liiketoimintasi viemiseksi uudelle tasolle? Olet oikealla tiellä! Valmennuksen voima on siinä, että se auttaa sinua selkeyttämään tavoitteesi ja luomaan askelmerkkisi kohti menestystä. Älä jää yksin miettimään, mistä aloittaa tai miten eteenpäin – ota rohkeasti yhteyttä ja niin autan sinua saavuttamaan unelmasi yrittäjänä!

Mitä hyötyä valmennuksesta?

Yritystoiminnan selkeyttäminen

Valmennus auttaa selkeyttämään yrityksesi arvoja, missiota (Miksi yrityksesi on olemassa?) ja visiota (Mitä haluan saavuttaa yritykselläni?). Valmennuksen avulla voit löytää oman ”nichesi” eli mihin rajattuun asiakasryhmään tai tuote- tai palveluvalikoimaan haluaisit erikoistua ja miten erotut muista.

Ammatillinen kehittyminen

Yrittäjän ammatillinen kehittyminen on tärkeä osa menestyvää yrittäjyyttä. Valmennuksen avulla tunnistat vahvuutesi ja osaamisesi ja löydät ammatillisia kehittämistarpeita. Valmennuksessa voit kehittää itsensä johtamisen taitoja, kuten ajanhallintaa, tavoitteiden asettamista ja itsensä motivointia.

Työssä jaksaminen

Valmennuksen avulla voit kehittää ajanhallintataitojasi ja opit asettamaan ja saavuttamaan lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteita. Opit myös tunnistamaan työuupumuksen oireet ja palautumaan kuormituksesta.

Yrittäjävalmennus

Valmennus sopii sekä päätoimisille että sivutoimisille yrittäjille. Kevytyrittäjät ja freelancererit ovat myös tervetulleita valmennukseen. Lisäksi tarjoan valmennusta myös erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Minulla on kokemusta sekä kuulo- että näkövammaisten valmennuksesta.

Minulla on pitkä kokemus yrittäjyydestä. Lisäksi minulla on kokemusta palkkatyön, yrittäjyyden, apurahatyöskentelyn ja perhe-elämän yhdistämisestä. Olen koulutettu ratkaisukeskeinen valmentaja sekä työnohjaaja (STOry). Lisäksi mentoroin yrittäjyyden ammattitutkintoa suorittavia opiskelijoita Careeriassa (Linkki Careerian nettisivuille).

Tarjoan sekä yksilö- että ryhmävalmennusta. Yhden tapaamisen kesto on 1-1,5 h. Valmennusta myös etänä videoyhteydellä (esim. Zoom tai Microsoft Teams).

Small Business Coaching is also available in English.

Aivoriihi. Värillisiä lappuja pöydällä.
Aivoriihi. Muistilappujen lajittelua.

Hinnasto

Hintaan lisätään mahdolliset matka- ja tilakulut.


Ryhmävalmennus

Hinta alkaen
180
  • Kesto 1,5 h per kerta
  • Myös videotapaamiset
  • Hintaan lisätään alv. 24 %
  • Pyydä tarjous!


Yksilövalmennus


100
  • Kesto 1 h per kerta
  • Myös videotapaamiset
  • Hintaan lisätään alv. 24 %
  • Pyydä tarjous