Työnohjaus

Menestyvän yrityksen tärkein voimavara on hyvinvoivat työntekijät. Työhyvinvointi vaikuttaa yrityksen kilpailukykyyn, taloudelliseen tulokseen sekä yrityksen maineeseen. Työhyvinvointia ei saavuteta työstä irrallisilla tempauksilla, vaan työhyvinvointi syntyy työn arjessa ja on osa johtamista. Työnohjauksessa voit pohtia työhön ja työyhteisöön liittyviä kokemuksia ja tunteita luottamuksellisesti koulutetun työnohjaajan avulla.

Yhden tapaamisen kesto on 1-1,5 h. Tapaamisia on noin 3-4 -viikon välein. Tarjoan sekä yksilö- että ryhmätyönohjausta. Työnohjausta myös etänä videoyhteydellä (esim. Zoom tai Microsoft Teams).

Olen  Suomen Työnohjaajat ry:n vaatimusten mukaan koulutettu työnohjaaja (STOry) sekä ratkaisukeskeinen valmentaja. Kokemusta erityisesti sosiaali- ja terveysalan työnohjauksista, erityisesti lastensuojelun ja perhehoidon parista. Lisäksi kokemusta vapaaehtoistyön työnohjauksista.

Perhehoidon työnohjaus

Perhehoidon työnohjaus tarjoaa turvallisen tilan, jossa perhehoitajat voivat purkaa tunnekuormaansa ja estää siten heidän uupumistaan. Työnohjauksessa voidaan auttaa perhehoitajia tunnistamaan pienetkin edistysaskeleet hoidettavassa henkilössä, mikä auttaa perhehoitajia motivoitumaan työssään. Tarjoan työnohjausta erityisesti lastensuojelun perhehoitajille, mutta myös muut perhehoitajat ovat tervetulleita. Työnohjausta myös tukiperheille ja tukihenkilöille.

Yhden tapaamisen kesto on 1-1,5 h. Tapaamisia on noin 3-4 -viikon välein. Tarjoan sekä yksilö- että ryhmätyönohjausta.

Kaksi henkilöä keskustelee työnohjauksessa

Vapaaehtoistyön työnohjaus

Vapaaehtoistyöntekijät ovat monelle järjestölle keskeinen voimavara. Vapaaehtoistyön työnohjauksella voidaan tukea vapaaehtoisten jaksamista sekä kehittää vapaaehtoistyön toimintatapoja sekä laatua. Sitoutuneet ja hyvinvoivat vapaaehtoistyöntekijät ovat myös valttikortti uusien vapaaehtoistyöntekijöiden rekrytoinnissa. Työnohjauksessa voit pohtia vapaaehtoistyöhön liittyviä kokemuksia ja tuotteita luottamuksellisesti koulutetun työnohjaajan avulla.

Yhden tapaamisen kesto on 1-1,5 h. Tapaamisia on noin 3-4 -viikon välein. Tarjoan sekä yksilö- että ryhmätyönohjausta.

Vapaaehtoistyöntekijä jakaa ruokaa

Hinnasto

Yksilötyönohjaus hinta alkaen

100/ 1 h
  • Pyydä tarjous!
  • Palvelun lopulllinen hinta määräytyy ohjauksen vaativuuden ja prosessin keston pohjalta.
  • Hintaan lisätään mahdolliset tila- ja matkakulut.

Ryhmätyönohjaus hinta alkaen

160/ 1,5 h
  • Pyydä tarjous!
  • Palvelun lopulllinen hinta määräytyy ohjauksen vaativuuden, ryhmän koon ja prosessin keston pohjalta.
  • Hintaan lisätään mahdolliset tila- ja matkakulut.